Μεμβράνες Υαλοπινάκων

Service

Μεμβράνες για κάθε ανάγκη του πελάτη

ιδιαίτερη ανάπτυξη παρουσιάζει η χρήση μεμβράνης τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο μιας επιχείρησης. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεμβρανών που εξυπηρετούν τον αντίστοιχο σκοπό.

Ευρέως διαδεδομένες είναι οι μεμβράνες ασφαλείας. Με εφαρμογή σε εξωτερικές τζαμαρίες καταστημάτων ή τζάμια αυτοκινήτων, αποφεύγεται ο θρυμματισμός και κατά συνέπεια η παραβίασή τους. Βοηθάνε στην μεγαλύτερη αντοχή των υαλοπινάκων καθώς όταν γίνεται κρούση με κάποιο αντικείμενο η μεμβράνη έχει την ιδιότητα να απορροφά την ενέργεια που παράγεται ώστε να αποφεύγεται η ολική καταστροφή τους.

Επίσης μεγάλη εφαρμογή βρίσκουν οι αντηλιακές μεμβράνες οι οποίες απορροφούν την  ακτινοβολία UV. Αυτό βοηθάει τόσο στον εσωτερικό χώρο ενός καταστήματος - εταιρείας όσο και στους υπαλλήλους της. Με το να αποτρέπεται η ηλιακή ακτινοβολία έχει τα εξής προτερήματα.

  • Εξοικονομείται ενέργεια διότι μειώνεται σημαντικά η χρήση του κλιματισμού στους χώρους
  • Τα έπιπλα - αντικείμενα - βιτρίνες του καταστήματος προστατεύονται από την συνεχή έκθεσή τους στο φως
  • Οι εργαζόμενοι δεν εκτίθενται στην ακτινοβολία, προστατεύοντας το δέρμα τους αλλά και λειτουργούν πιο παραγωγικά καθώς δεν ενοχλούνται από τον ήλιο.
  • Το περιβάλλον εντός του καταστήματος γίνεται περισσότερο ευχάριστο για τους πελάτες

Τέλος υπάρχουν οι διακοσμητικές μεμβράνες οι οποίες χρησιμοποιούνται συνήθως σε εσωτερικούς χώρους. Υπάρχει η εφαρμογή αμμοβολής με πλήρη ή μερική κάλυψη των υαλοπινάκων. Συνηθίζεται η εφαρμογή σε γραφεία - meeting rooms για να μην φαίνεται το εσωτερικό τους. Εκτός από την αδιαφάνεια τους, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από μεγάλη ποικιλία διάφορων χρωμάτων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Παρακάτω εμφανίζονται συνοπτικά τα ολοκληρωμένα Project στις Μεμβράνες Υαλοπινάκων της εταιρείας Dellios μέχρι σήμερα:

Μεμβρανες Ασφαλειας

75%

Αντηλιακες Μεμβρανες

68%

Διακοσμητικες Μεμβρανες

87%

Καθώς ο όγκος των απαιτήσεων ενός Project αυξάνεται, η εταιρεία Dellios καταφέρνει να ξεχωρίζει μπροστά σε κάθε πρόκληση.

  • Προστασία
  • Αισθητική
  • Ποιότητα