Εκθεσιακά περίπτερα

Service

Κατασκευή από την ιδέα έως την υλοποίηση

Πρωτοπορία και καινοτομία επικρατεί στην εταιρεία Dellios καθώς η ομάδα του σχεδιαστικού τμήματος καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη. Με καινούργιες ιδέες ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, έχει το προβάδισμα τόσο στις σχεδιαστικές λύσεις όσο και στην εκτέλεσή τους. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή γίνονται αποκλειστικά για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Με προσεκτική μελέτη και οργάνωση γίνεται η σωστή επιλογή υλικών καθώς και αποτελεσματική εφαρμογή κατά την τοποθέτησή τους. Η εμπιστοσύνη και η συνέπεια δημιουργούν το ιδανικό αποτέλεσμα. για να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ένα εκθεσιακό περίπτερο μπορεί να αποτελείται από απλές διαφημιστικές προβολές (info desk, stand, banner, roll up), λογοτύπηση και διαφημιστικά μέσα σε ένα έτοιμο χώρο (περίπτερα δομής), εξ ολοκλήρου κατασκευή περιπτέρου με ειδικές κατασκευές και σημάνσεις.

Παρακάτω εμφανίζονται συνοπτικά τα ολοκληρωμένα Project στα Εκθεσιακά Περίπτερα της εταιρείας Dellios μέχρι σήμερα:

Απλες Διασημιστικες Προβολες

45%

Εκθεσιακα Περιπτερα Τυποποιημενης Δομης

61%

Εξ ολοκληρου Κατασκευη Εκθεσιακου Περιπτερου

90%

Με την εμπειρία και τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας μας, καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την υλοποίηση οποιοδήποτε Εκθεσιακού Περιπτέρου για κάθε brand..

  • Καινοτομία
  • Διαφορά
  • Συνέπεια